Transfer van Victoria Falls naar Johannesburg

Introductie:
Veel van onze reizen eindigen in het kleine stadje Victoria Falls in Zimbabwe… maar hoe komt u vanuit hier weer thuis?

U heeft eigenlijk twee opties:

  • Optie 1: u kunt deze 2 daagse transfer van Victoria Falls naar Johannesburg in een overland truck boeken. Het is goedkoper dan vliegen en u ziet nog iets van Botswana… en als u geluk heeft zelfs wat wilde dieren!
  • Optie 2: Sommige cliënten vliegen terug naar huis vanaf Victoria Falls via Johannesburg in Zuid-Afrika. 
  • Deze reis wordt in twee varianten aangeboden:

1. Kamperen: Cliënten overnachten in comfortabele tweepersoons koepeltenten, met ingebouwde muskietennetten en natuurlijk een matras.
2. Hotel/ Lodgereis: Cliënten overnachten in comfortabele tweepersoons kamers of permanente safari tenten, meestal met eigen badkamer.

2020 Tour dossier
  • Algemeen:

Kampeerreis ZAR 1950
Hotelreis ZAR 2150
1-Persoonstoeslag ZAR 450 (voor alleenreizenden op de hotelreis)
Hoe lang 2 dagen
Groepsgrootte 20 cliƫnten max
Startpunt Victoria Falls, Zimbabwe
Eindpunt Johannesburg, Zuid Afrika
Maaltijden Geen
Landen Zimbabwe, Botswana, Zuid Afrika
FreeCurrencyRates.com

Inclusief in de prijs: Accommodatie zoals aangegeven in de reisbeschrijving, vervoer, geregistreerde gidsen.

Exclusief: Vluchten, alle zaken van persoonlijke aard, alcohol, snacks, souvenirs, fooien en optionele activiteiten etc.

  • Dag tot dag beschrijving l Transfer van Victoria Falls naar Johannesburg

Dag 1 Victoria Falls naar Francistown
De transfer vanaf Victoria Falls naar Johannesburg vertrekt vroeg in de ochtend. Eerst steken we de grens over met Botswana en reizen we vervolgens in zuidelijke richting naar Francistown in centraal Botswana. We bereiken onze overnachtingsplek aan de rand van Francistown in de late middag.


Dag 2 Francistown naar Johannesburg
We staan weer vroeg op en rijden naar de grens met Zuid-Afrika om onze reis te vervolgen naar Johannesburg. s’ Avonds is een ieder uitgenodigd om met ons te genieten van een traditionele maaltijd. Dit kunt u de dag voor aankomst bij uw gids boeken. We arriveren bij Belvedere Estate in de late middag.
Optionele activiteiten: Afscheidsmaaltijd bij Belvedere Estate

Interesse in deze reis?


Services voor en na de reis
Om u te helpen met het plannen van uw reis kunnen wij onderstaande hotels voor en na de reis voor u boeken. Deze hotels zijn of het start- of het eindpunt van uw reis, of het ligt er zeer dichtbij. De hotels bieden ook transfers vanaf en naar het vliegveld. Voor informatie over de prijzen klikt u op "Hotels en Transfers" onderaan deze pagina.

Hotel in Victoria Falls, Zimbabwe

Het Rainbow Hotel ligt 1 km van het centrum van Victoria Falls, ver genoeg om te genieten van de rustige omgeving, maar dichtbij genoeg om makkelijk het stadje in te kunnen gaan. Er is een gratis shuttle tussen het hotel en het centrum van Vic Falls… 

Reizen van Victoria Falls naar Johannesburg in Zuid Afrika

Het Belvedere Estate ligt dichtbij Johannesburg en OR Tambo International Airport. Dit 4 sterren hotel/ lodge ligt in 2.5 hectaren weelderige tuinen met 15 kamers, een zwembad, braai (BBQ), bar, lounge…