Self Drive Safari's l Op maat gemaakte reizen

  • Wanneer u graag vrijheid heeft en graag zelf op pad gaat is een selfdrive safari door Afrika ideaal. Dit geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar u wilt. In een aantal landen van Afrika is het mogelijk om een selfdrive te doen, zoals bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Namibië en Botswana.
  • Wij hebben veel ervaring met reizen in Afrika en wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw perfecte selfdrive. Wij zorgen voor de autohuur en accommodaties. Het is mogelijk om zowel te kamperen als te overnachten in lodges. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Indien gewenst kunnen we ook vliegtickets voor u boeken. U kunt zelf kiezen wanneer u wilt vertrekken.
  • Voor nog meer voorbeelden kunt u ook kijken op onze pagina van Groepsreizen. Deze reizen kunnen ook als voorbeeld dienen voor uw eigen selfdrive, behalve in Kenia, Tanzania, Oeganda, Malawi en Zambia.
  • U kunt met zijn tweeën reizen, maar ook met uw hele familie of zelfs groepen van meer dan 20-40 personen. U kunt een normale huurauto huren of een 4x4 terreinwagen tot zelfs een overland truck (in dit laatste geval krijgt u een chauffeur mee en is het geen selfdrive meer).
  • Het is veel moeilijker om een self drive te doen in de landen van Oostelijk Afrika, zoals Kenia en Tanzania. Hier kunnen we echter wel een privéchauffeur/gids met voertuig voor u regelen. Voorbeelden hiervan ziet u op onze Tanzania safari's pagina. 

Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van selfdrives. Deze zijn uiteraard aan te passen en wij helpen u graag met een advies op maat.

Kaapstad naar Victoria Falls

Hoe lang:   24 dagen
Hoeveel:     Vanaf € 3495 per persoon (bij 4 personen)
Route:          Kaapstad naar Victoria Falls
Landen:       Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

 

Zelf door Zuid Afrika rondreizen

Hoe lang:   15 dagen
Hoeveel:     Vanaf € 2195 per persoon (bij 4 personen) 
Route:          Kaapstad naar Johannesburg
Landen:       Zuid Afrika, Swaziland

 

Vrijblijvend offerte opvragen?