...Volg je hart...

Ontdek l Droom l Verken l leef

Home » Self Drive Safaris

Self Drive Safaris

  • Wanneer u graag vrijheid heeft en graag zelf op pad gaat is een selfdrive safari door Afrika ideaal. Dit geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar u wilt. In een aantal landen van Afrika is het mogelijk om een selfdrive te doen, zoals bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Namibie en Botswana.
  • De landen in Oostelijk Afrika, zoals Kenia en Tanzania, bieden deze mogelijkheid echter niet. Wij hebben veel ervaring met reizen in Afrika en wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw perfecte selfdrive. Wij zorgen voor de autohuur en accommodaties. Het is mogelijk om zowel te kamperen als te overnachten in lodges. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Indien gewenst kunnen we ook vliegtickets voor u boeken. U kunt zelf kiezen wanneer u wilt vertrekken.
  • Voor nog meer voorbeelden kunt u ook kijken op onze pagina van groepsreizen. Deze reizen kunnen ook als voorbeeld dienen voor uw eigen selfdrive, behalve in Kenia, Tanzania en Oeganda.
  • U kunt met zijn tweeën reizen, maar ook met uw hele familie of zelfs groepen van meer dan 20-40 personen. U kunt een normale huurauto huren of een 4x4 terreinwagen tot zelfs een overland truck (in dit laatste geval krijgt u een chauffeur mee en is het geen selfdrive meer).

Onderstaand vint u een aantal voorbeelden van selfdrives. Deze zijn uiteraard aan te passen en wij helpen u graag met een advies op maat.

Kaapstad naar Victoria Falls

Hoe lang:   20 dagen
Hoeveel:     Vanaf ZAR 25 000 per persoon
Route:          Kaapstad naar Victoria Falls
Landen:       Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

 

Zelf door Zuid Afrika rondreis

Hoe lang:   20 dagen
Hoeveel:     Vanaf ZAR 28 850 
Route:          Kaapstad naar Johannesburg
Landen:       Zuid Afrika, Lesotho, Swaziland