Over ons| De ShapShap Travel Group

Goedkope Afrika Reizen is een handelsnaam van de ShapShap Travel Group. De ShapShap Travel Group is begin 2007 opgericht door Japie van Deventer uit Zuid-Afrika en Lizza Duijverman uit Nederland. Het was hun gedeelde passie voor reizen en avontuur, waardoor ze hun eigen bedrijf – de ShapShap Travel Group- hebben opgericht!

Japie van Deventer

Sinds Japie in 1998 afstudeerde aan de North West University in Potchefstroom, Zuid-Afrika, heeft hij in verschillende landen geleefd, gewerkt en gereisd, maar zijn hart is altijd in Afrika gebleven. Hij heeft lange tijd gewerkt als reisleider en gids in Afrika en u zult dan ook zeker profiteren van zijn kennis van avontuurlijke reizen. Japie heeft ook de Kilimanjaro beklommen- de hoogste berg van Afrika!

Lizza Duijverman

Lizza is in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in Nederland. Ze heeft veel gereisd door Afrika en de rest van de wereld (meer dan 88 landen tot nu toe), maar ze heeft haar hart verloren aan Afrika met haar wilde dieren, spectaculaire landschappen en diverse culturen. Ze kent Afrika beter dan wie dan ook en heeft ook zelf ervaring als gids en ja, ze is ook op de top van de Kilimanjaro geweest!

Wie kan u beter helpen met de voorbereiding van het avontuur van uw leven dan degenen die er ook zelf geweest zijn?


  • De ShapShap Travel Group doneert een percentage van haar winst aan organisaties die, zoals zij, van de wereld een betere plek proberen te maken. Indirect helpen alle cliënten van ShapShap Travel Group minder bedeelde mensen over de hele wereld en helpen zij ook aan het behoud van natuur en wildlife. Door op het Kiva logo hiernaast te klikken kunt u een voorbeeld hiervan zien.

  • De ShapShap Travel Group is aangesloten bij de Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators, onder lidmaatschapsnummer 1291. Klik op het logo voor meer informatie.
  • De ShapShap Travel Group is een geregistreerd lid van de VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties), onder lidmaatschapsnummer 13060. Klik op het logo voor meer informatie.