Okavango Delta upgrade pakketten

  • De kosten van de optionele Okavango Delta excursie upgrade pakketten vallen buiten de tourprijs. 
  • De kosten om deel te nemen aan deze lodgerexcursie van 2 nachten bedragen R 15 460 per persoon.
  • Om ervoor te zorgen dat er voldoende beschikbaarheid is van deze optionele activiteit, verzoeken we u om deze activiteit van tevoren te boeken en te betalen, bij het boeken van uw reis.
  • De toeslagen van de eenpersoonstoeslag die betaald zijn voor de tour zelf zijn niet van toepassing op de excursie in de Okavango Delta en een eenpersoonstoeslag is ook niet beschikbaar tijdens deze excursie.
  • Houd u er daarom rekening mee dat u tijdens deze excursie wellicht een kamer kunt delen met een medereiziger.
FreeCurrencyRates.com

De lodge- upgrade excursie in de Okavango Delta wordt uitgevoerd in kleine vliegtuigjes en 4x4 safari-voertuigen. De overland truck en crew (en medereizigers die dit extra pakket niet hebben geboekt) blijven achter in Maun en u wordt dus 2 nachten van hen gescheiden. U dient een kleine tas in te pakken voor deze excursie, omdat de kleine vliegtuigjes strikte beperkingen voor bagage kennen. Zorgt u ervoor dat uw waardevolle spullen en bagage  die u niet meeneemt naar de Delta in een locker worden gestopt in de overland truck.

Mopiri Camp, wat “klein eiland“ betekent in de lokale Bayei taal ligt verborgen aan de noordwestelijke kant van de Okavango Delta en biedt de perfecte Okavango ervaring. Het kamp ligt ongeveer 280km van Maun en op bepaalde momenten in het jaar wanneer er veel water in de Delta is, vindt toegang tot het kamp plaats via een boot of een landingsbaan. De kamers bieden gasten privacy en de kans om hun benen  te strekken en het eiland te verkennen. Mopiri heeft een groot eetgedeelte met een aparte lounge. Er is een groot dek wat uitkijkt op de lagune en er is een vuurkuil om s’avonds rondom te zitten terwijl u naar de sterren kijkt. Het zwembad biedt uitzicht op de omliggende vlaktes. Alle maaltijden zijn tijdens uw verblijf in de Okavango Delta inbegrepen.

Reisbeschrijving: Okavango Delta - Lodge

Dag 1 Maun - Okavango Delta
Bij aankomst in Maun in de middag zet uw overland gids u af bij het vliegveld van Maun  om aan boord te gaan voor uw vlucht naar de Okavango Delta en bij aankomst daar wordtu opgewacht door een vertegenwoordiger van de lodge due u naar het kamp brengt. Eenmaal ingecheckt in uw kamer, wordt een high tea geserveerd in het algemene gedeelte, gevolgd door een boottrip en een korte wandeling op het eiland. Het kan, afhankelijk van het seizoen,zo zijn dat de wandeling op het eiland niet mogelijk is. U zult dan genieten van een bootcruise met drankjes tijdens zonsondergang.

Accommodatie: Mopiri Camp.

Faciliteiten: Twee per permanente tent inclusief eigen badkamer met toilet.

Route: Maun naar de Okavango Delta.

Dag 2 Okavango Delta
U staat vroeg op om te genieten van een continentaal ontbijt bij de lodge voordat u vertrekt voor een volle dag excursie over het water, inclusief een bootsafari, natuurwandeling, mokoro trip en lunch op een van de eilanden. U keert in de middag terug naar het kamp voor een high tea. In de avond wordt diner geserveerd..

Accommodation: Mopiri Camp

Faciliteiten: Twee per permanente tent inclusief eigen badkamer met toilet.

Dag 3 Okavango Delta naar Maun
Na een ontspannen ontbijt wordt u teruggebracht naar de airstrip voor uw vlucht terug naar Maun. Bij aankomst in Maun wacht uw overland gids op u bij het vliegveld, waar u weer herenigd wordt met uw medereizigers en de overland truck.

Accommodatie: Nata Lodge of gelijkwaardig

Route: Maun naar Nata