Kortingsacties

Kortingsacties l Speciale aanbiedingen op Afrika reizen

We bieden al de meest betaalbare prijzen, maar daar stopt het niet. Neem een kijkje bij onderstaande speciale aanbiedingen en kortingen en wellicht kunt u nog meer besparen op het avontuur van uw leven.

  • Onze reizen ergens anders goedkoper gezien?

Kortingen op Afrika groepsreizen

We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze cliënten de beste prijzen krijgen. Mocht u echter dezelfde reis op een andere website goedkoper vinden, dan overtreffen we deze prijs met nog eens 5%, indien mogelijk.
De korting is niet van toepassing op het optionele activiteitenpakket, optionele activiteiten, de eenpersoonstoeslag, etc. Kortingen kunnen niet gecombineerd worden. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • Terugkerende klanten

Last minute specials op Afrika groepsreizen

Bent u een terugkerende klant? Dan ontvangt u minstens 10% korting per persoon op de prijs van de reis van een van onze Afrika Groepsreizen (tenzij een hogere korting geldt).
Kortingen kunnen niet bij elkaar opgeteld worden. De korting geldt niet voor het optionele activiteitenpakket, de optionele activiteiten, de eenpersoonstoeslag, etc. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • 4 of meer samen op reis

Reis met korting naar Afrika

Boek met 4 of meer personen een internationale groepsreis door Afrika en u ontvangt minstens 10% korting per persoon op de prijs van de reis (tenzij een hogere korting geldt).
Kortingen uit andere kortingsacties kunnen niet bij elkaar opgeteld worden. De korting geldt niet voor het optionele activiteitenpakket, de optionele activiteiten, de eenpersoonstoeslag, etc. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • Maandelijkse aanbiedingen

Boek en betaal een van de onderstaande reizen voor het einde van oktober 2019 en u ontvangt de genoemde korting op de prijs van de reis. De korting geldt niet voor optionele activiteiten, het activiteitenpakket, de eenpersoonstoeslag, etc. Kortingen kunnen niet bij elkaar opgeteld worden. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Naam Reis Type Data Korting
november
Victoria Falls naar Kaapstad Kampeer of Hotelreis 04 Nov 10%
Victoria Falls naar Kaapstad Kampeer of Hotelreis 11 Nov 20%
Masai Mara & Gorillas Kampeer of Hotelreis 18 Nov 10%
Kaapstad naar Victoria Falls Hotelreis 19 Nov 20%
Kaapstad naar Victoria Falls Kampeerreis 23 Nov 20%
Kaapstad naar Victoria Falls Hotelreis 26 Nov 10%
december
Oost Afrika Avontuur - zuid Kampeer of Hotelreis 02 Dec 10%
Kaapstad naar Victoria Falls Kampeerreis 03 Dec 10%
Masai Mara & Gorillas Kampeer of Hotelreis 09 Dec 20%
Verken Zuid Afrika - zuid Kampeer of Hotelreis 11 Dec 20%
Johannesburg naar Victoria Falls Kampeer of Hotelreis 14 Dec 10%
Kaapstad naar Victoria Falls Hotelreis 21 Dec 10%
Johannesburg naar Victoria Falls Kampeer of Hotelreis 21 Dec 20%

Geïnteresseerd?