Ga je mee op een Internationale groepsreis in Afrika?

Bent u op zoek naar een internationale groepsreis door Afrika? Bij ons vindt u de beste groepsreizen in zuidelijk en oostelijk Afrika. Voor elk budget hebben wij een reis. Klik op de links voor meer informatie.

  • Opties voor een Internationale Groepsreis in Afrika

Groepsreis in overland truck

We reizen door Afrika rond in een overland truck en u kunt kiezen uit een kampeer of hotel/ lodge safari. Zo kunt u zo goedkoop mogelijk door Afrika reizen met een klein budget en toch nog alle hoogtepunten zien. U reist mee in een internationale groep met minstens 1 Engelssprekende gids.  Reizen bestaan uit een mix van safari’s, cultuur, natuur en avontuur. De meeste vertrekdata zijn gegarandeerd.

4x4 Safari's in Tanzania

Bent u geïnteresseerd in een safari in Tanzania? U kunt mee reizen op een internationale groepsreis of een privé reis doen en de meest bekende parken zien. Wat te denken van de Serengeti, de Ngorogoro Krater, Lake Manyara en Tarangire? Onze safari's zijn perfect te combineren met het beklimmen van de Kilimanjaro en/of Zanzibar. De meeste vertrekdata zijn gegarandeerd.


Goedkope Afrika Reizen is een handelsnaam van de ShapShap Travel Group.

  • De ShapShap Travel Group is aangesloten bij de GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators), onder lidmaatschapsnummer 1291. Klik op het logo voor meer informatie.
VvKR
  • De ShapShap Travel Group is lid van de VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties), onder lidnummer 13060.
    Klik op het logo voor meer informatie.