Op zoek naar een Budget Safari?

Boek bij ons een budget safari voor het avontuur van uw leven! We bieden een selectie van de beste groepsreizen in zuidelijk en oostelijk Afrika. Bekijkt u ook onze kleine groepsafari's in Tanzania. Klik op de links voor meer informatie.

  • Varianten l Budget Safari

Budget groepsreizen

Dit is de beste manier om met een klein budget alle hoogtepunten van Afrika te zien. Reis mee met onze internationale groepen en bezoek het beste van Zuidelijk en Oostelijk Afrika. We reizen rond in een overland truck en u kunt kiezen uit een kampeer of hotel/lodge safari. Onze reizen combineren wildlife safari’s, diverse culturen en spectaculaire landschappen. De meeste vertrekdata zijn gegarandeerd.

Tanzania Safari's in kleine groepen

Voor de meer onafhankelijke reiziger met een klein budget hebben we een aantal begeleide safari's in de meest bekende parken van Tanzania. Uw kampeer- of lodgesafari brengt u bijvoorbeeld naar de Serengeti, de Ngorogoro Krater, Lake Manyara en Tarangire. En wat is een betere afsluiting dan op de tropische stranden van Zanzibar te ontspannen. De meeste vertrekdata zijn gegarandeerd.


Goedkope Afrika Reizen is een handelsnaam van de ShapShap Travel Group.

  • De ShapShap Travel Group is aangesloten bij de GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators), onder lidmaatschapsnummer 1291. Klik op het logo voor meer informatie.
  • De ShapShap Travel Group is lid van de VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties), onder lidnummer 13060.
    Klik op het logo voor meer informatie.