Welkom bij Goedkope Afrika Reizen

Ben jij op zoek naar goedkope reizen naar Afrika? Bij ons vind je de meest betaalbare en populaire Groepsreizen in Afrika. Voor elk budget hebben we een reis. We zijn ook experts op het gebied van de beklimming van de Kilimanjaro (de hoogste berg in Afrika) en we bieden een aantal van de beste 4x4 Safari’s in Tanzania.

  • Deze video geeft u een goed beeld van wat wij aanbieden.
  • Klik op onderstaande links en ga met ons mee voor het avontuur van uw leven!

Groepsreizen

Dit is de beste manier om alle hoogtepunten van Afrika op een betaalbare manier te zien. Ga mee met onze internationale groepen en bezoek het beste van Zuidelijk en Oostelijk Afrika.  De meeste vertrekdata zijn gegarandeerd. Goedkope Afrika Reizen voor elk budget.

Kilimanjaro Beklimmen

Mount Kilimanjaro is de hoogste berg in Afrika en de grootste vrijstaande berg ter wereld met een hoogte van 5895 meter! U kunt ook uw eigen groep samenstellen of alleen klimmen- we kunnen alles voor u regelen. Ga met de Experts de Kilimanjaro in Tanzania beklimmen. 

Tanzania Safari's

Voor de meer onafhankelijke reiziger bieden we een selectie van begeleide safari's in de meest bekende parken van Tanzania. Uw kampeer- of lodgesafari brengt u bijvoorbeeld naar de Serengeti, de Ngorogoro Krater, Lake Manyara en Tarangire. 


Waar gaan jouw volgende avontuur heen?

Niet helemaal wat u zocht?

Selfdrive Safari

Reist u liever niet in een groep? Wij kunnen ook voor u een reis op maat maken, waarbij wij een huurauto en de overnachtingen voor u regelen en indien gewenst, ook de vliegtickets. Voor de overnachtingen kunt u denken aan kamperen, maar ook hotelovernachtingen zijn mogelijk of een combinatie daarvan. Met een dergelijke privé reis ervaart u de ultieme vrijheid.


Goedkope Afrika Reizen is een handelsnaam van de ShapShap Travel Group.

  • De ShapShap Travel Group is aangesloten bij de GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators), onder lidmaatschapsnummer 1694. Klik op het logo voor meer informatie.
  • De ShapShap Travel Group is lid van de VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties), onder lidnummer 21004.
    Klik op het logo voor meer informatie.